Så var det jeg kom i tanke om den lækre æblekagemed kanel og smuldredej. Den duft der breder sig mens kagen er i ovnen er himmelsk, og tænk at blive budt velkommen til den herligst duft af kanel og æblekage
Sådan laver du æblekagemedsmuldredej. Det er det heller ikke til denne æblekagemed smuldredrej. Når du laver æblekage, er det ikke helt ligegyldigt hvilke slags æbler du bruger
Det er æbletid, så selvfølgelig skal vi have æblelækkerier med. Imens laves smuldredej af. De kan pyntes med friske brombær, når de er kolde, men det er ikke et must
Forleden fik vi en skøn æblekagemedsmuldredej som af slutning på en god middag. Smuldredejen kan laves på en blender eller en food processor, skær smørret i mindre stykker og bland det med havregryn, mel og sukker
Varm æblekage. Server med Creme fraiche. Der laves en smuldredej af. lækkert. altid. 4 personerPrincippet er, at du ser hvad du har, som vil kunne bruges, har du ikke det hele, bruger du mere af det du har
Æbletærter, æblekagemedsmuldredej, æblekager i formkager – alle sammen bagt. Hvis du siger æblekage, så siger jeg god, gammeldags, dansk æblekage – for jeg har ikke oplevet den slags æblekage andre steder end i Danmark, altså RIGTIG æblekage
Start langsomt op med denne skønne og nemme æblekagemed crumble. Start med at lave smuldredejen. Opskriften på selve smuldredejen kan også bruges over andre frugter f
Jeg laver altid Gammeldags æblekagemed makroner, mos og flødeskum på toppen. Hvert efterår laver jeg altid æblemos til fryseren, da vi begge elsker Gammeldag’s æblekage og i år har vi fået de lækreste madæbler fra moster Janes have
Æblekagemed et pift er den gode, gammeldags, danske æblekagenmed knuste, sprøde makroner i bunden, blød æblemos ovenpå, flere makroner og mere æblemos i lag for til sidst at blive perfekt afsluttet med et lag cremet flødeskum