Æblesæsonen er jo over os, så jeg leder med lys og lygte efter måde at få brugt æblerne på. Vi har en lille buk, som kommer næsten hver morgen og aften, nu er han også begyndt at have to hunner med
(Af nogen måske bedre kendt som smuldre æblekage). Den færdige æble crumble serveres mens den er lun, med lidt cremefraiche eller flødeskum, eller vanilje is, hvis det skal være rigtig fint
Jeg har generelt en svaghed for crumble, og her har jeg tilføjet lidt havregryn og ristede hasselnødder, der giver lidt tekstur og crunch til den ellers svampede kage og så selvfølgelig en god ristet smag
Jeg elsker at have gæster og lave noget lækkert til dem, og denne æble cheesecake medcrumble serverede jeg sammen med fødselsdagsboller og kaffe en masse
Spis dine rugbrødschips med en god dip og kom dit crumble oven på yoghurt eller æblekage. Krummerne kommes på en varm stegepande medhavregryn og honning (der bruges ikke fedtstof)
disse her æblesnegle, og denne her Apple Pie, og en æblekagemed marcipan og muffins med æbler og valnødder, og her cupcakes med æbler og karamel frosting
Kagen er nem at lave og hvis det er et problem med koordineringen af madlavningen kan man vælge at lægge kagen sammen og så sætte den i køleskabet indtil den skal bages - den kan altså laves aftenen før, den skal serveres og stadig være nybagt