Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer
Min New Yorker rejse forsætter, og det gør mad oplevelserne også. 0Shares aftensmadamerikanskbrødcomfort foodfrokostkyllingnew yorksouthern. ← Chefs Season i New York #1 – Lunch Panini
Vores tur kommer især til at bære præg af god søvn, god mad og cocktails. Tanker om vores kommende tur til New York og de ting, vi gerne vil have ud af turen
Vi var heldige at få et bord, for der var fyldt til bristepunktet i den lille restaurant, men det forstås, når man oplever stedet og smager på den simple, men virkeligt velsmagende mad
For et par uger siden var jeg i New York med min søde mor, hvor vi traskede hele Manhatten rundt, fik set (næsten) alt det, man bør se og ikke mindst spist så meget lækker mad
Jo vist, priser på både mad og tøj kan lyde billigere her i New York, men når der både kommer en sales tax og (når det gælder mad og taxi), tip oveni, så bliver det lige pludselig noget dyrere
Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
New York Lager fra Nørrebro Bryghus, som i øvrigt er én af mine favoritter til mad. Simpel og velsmagende hverdagsmad behøver hverken være tidskrævende, kedelig eller usund
Jeg er klar over at indlægget måske vil være lidt irrelevant for mange, hvis i ikke lige ligger vejen forbi New York i den nærmeste fremtid, men jeg har dog besluttet mig for at dele alle mine spændende mad oplevelser med jer alligevel
Jeg nyder at følge med på Annas instagram hvor hun dagligt deler en masse inspirerende billeder om kost, det glutenfrie liv og hendes spændende hverdag pt i New York