En udsendelse,- altså ét program, som varer en time på skærmen, – af denstorebagedyst bliver optaget over to dage, derfor var denne aften også ekstra særlig, fordi jeg faktisk lige havde gennemlevet første dag i finaleprogrammet
Mit brød blev virkelig vellykket, og det er sjældent, jeg har lavet noget, der har været så let. Epiformen - som dog gerne må være lidt mere fremtrædende, men det kommer næste gang
- dog uden kornakse Så du kan være ganske rolig. Selvom selve formen på brødet er nappet fra Nanas fine Epi brød, så er det ikke den opskrift jeg har brugt til dette brød, men derimod min helt egen og lidt grove version, af et lækkert og luftigt hvedebrød
- en sød og lækker eftermiddags-godteFor efter at have set hvert eneste program af "Denstorebagedyst", ja så bliver jeg altså ekstremt inspireret hver evig eneste gang
Jeg følger med stor fornøjelse med i programmet "Denstorebagedyst", som i øjeblikket kører på DR1, hvor deltagerne dyster i forskellige bagedicipliner. Opskriften fandt jeg på DR1s website og jeg har selv testet den. 2) Bland mel, salt, natron, vaniljesukker, kanel og bagepulver i en anden skål. 2) Bland mel, salt, natron, vaniljesukker, kanel og bagepulver i en anden skål
Jeg synes det har været lidt en jungle at finde en brugbar opskrift, specielt fordi de fleste er på udenlandsk og det kan være lidt svært at se om det er “noget der funker”… Derfor valgte jeg den nemme løsning og bruge en af de opskrifter der blev brugt i Denstorebagedyst, for der havde jeg da en mulighed for at se resultatet af opskriften
Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i denstorebagedyst. Men brødet smagte rigtig godt, dog fik jeg ikke denstore ros for at bruge gedeost, da det har en lidt kraftig smag, så jeg tænker at bruge en anden ost (eks