Www kvalimad dk opskrifter

Æbleflæsk

Æbleflæsk

Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær æblerne i både. Steg baconen helt sprød. Hæld bacon og det meste af fedtet fra
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt. Brug en stor skål. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Den nemmeste ostekage

Den nemmeste ostekage

Smelt smørret. Knus kiksene i så små stykker som muligt. Det er nemmest i en food processer. Ellers rul over dem med en kagerulle
Farmors Klejner

Farmors Klejner

Fx med en pizzakniv eller brødkniv. dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet
Min Bedste Rugbrøds Opskrift

Min Bedste Rugbrøds Opskrift

8 dl vand4 dl surdej4 dl skårne rugkerner4 dl knækkede hvedekerner4 dl rugmel4 dl hvedemel2 spsk saltevt
Kagecreme - konditorcreme

Kagecreme - konditorcreme

Noter. Hvis du ikke er så vant til at lave cremer selv, men blot køber et brev med pulver i et supermarked, så er det kagecreme du får ud af de breve
Rosa Helstegt Oksehøjreb

Rosa Helstegt Oksehøjreb

1 hel oksehøjreb, ca. 4 kg. (ca. 1/3 af vægten er knogler. )saltpeber, friskkværnettimianFriske rosmarin kviste
Mazarinkage

Mazarinkage

100 gram hvedemel100 gram kartoffelmel (eller maizena)200 gram revet marcipan1 spsk bagepulver. 200 gram flormelis200 gram smør, smeltet4 æg
Flødestuvede Kartofler - flødekartofler

Flødestuvede Kartofler - flødekartofler

Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Appelsinfromage / Appelsinmousse

Appelsinfromage / Appelsinmousse

Læg de 4 blade husblas i en skål med kold vand indtil de er bløde. Riv appelsinskallen og pres saften ud af appelsinen
Bedstefars skæg

Bedstefars skæg

bund. Smelt smørret. Bland de våde ingredienser. Bland de tørre ingredienser. Rør de tørre og de våde ingredienser sammen