Jeg blander marcipan, glucosesirup og flormelis efter opskriften, men da jeg skal til at rulle marcipanen ud har jeg ikke mere flormelis, da jeg jo brugte det sidste på at prøve at få min topping til at blive mindre flydende
Blomsterberg og James Price, opskriften hedder. Ingrediens Mængde Selleri 25 g Gulerod 35 g (en lille) Pastinak 30 g (en lille) Scarlotteløg 1 stk (el. Et lille løg) Æg 1 stk Hakket svinekød 15% 250g Kyllingebryst 4 stk. Bacon i tern 100 g Muskatnød 1 tsk. Ingrediens Mængde Selleri 150 g Gulerødder 200 g Kartofler 500 g Pastinak 150 g Hvidvin 1,5 dl Hvidvinseddike 0. 5 dlFløde1/4 LSkræl og hak alle rodfrugterne i grove stykker. Ingrediens Mængde Syltede perleløg 100 g (drænet vægt) Sukker 50 g Smør 10 g Pak kyllingepølsen ud, og skær den i ca. 1-2 cm store stykker og kom dem på en pande med noget smør. 1 stk. 1 stk. 100 g. 1,5 dl Hvidvinseddike 0. 1/4 L. 100 g. 10 g