Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
½ liter fond (hønse/kylling). Unghanebrystet lægges øverst og skal nu rulles ind i baconen. I mens ingredienserne lige så stille bliver en del af risottoen, smides unghanen på en varm pande, så baconen bliver sprød
På billederne har jeg lavet en version med frisk estragon og en medbacon. Tag først bagepapiret under vandhanen og gør det fugtigt, for så er det lettere at arbejde medog lettere at rulle stramt om kyllingen
På billederne har jeg lavet en version med frisk estragon og en medbacon. Tag først bagepapiret under vandhanen og gør det fugtigt, for så er det lettere at arbejde medog lettere at rulle stramt om kyllingen
Wrapsmed laksemousse. pastasalat m kylling/bacon, Mini Croissant med hjemmelavet hønsesalat eller. tænker på hvad jeg skal medbringes til næste dags frokost madpakke og jeg ender