Steg kylling i olie, krydderier og ingefær, til det lige akkurat er gennemstegt. Tilsæt grøntsager og lad det koge et par minutter ☺Blomkålsris med persille
Hvis der er nogen, du har lyst til at læse med hos i ‘Vis mig dit køleskab’ eller noget, du gerne vil have indblik i (som fx en på SU som Nina her), så skriv endelig en kommentar nedenunder
Jeg plejer at spise alle former for karry-retter og til dels også wokrettermed en god mangochutney, da det giver en god kontrast til det lidt krydrede mad, men det skal til gengæld helst være en mild version, hvis maden i forvejen er rimelig spicy
Snit imens grøntsagerne, hæld dem ved kyllingen (på nær broccoli) og lad dem stege med i ca. Jeg har ofte lavet wok, dog ikke med kokosmælk, så det var på tide at få det prøvet af
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Personligt bryder jeg mig ikke så meget om torsk (eller andet hvid fisk) i wokretter, da det fine kød hurtigt bliver trevlet og uden smag når det blandes for meget med andet
Et mål for næste år må være at stifte bekendtskab med andet end de lette wokretter. The post Lynstegt kyllingmed nudler og æg appeared first on Grydelappen
Under alle omstændigheder vil jeg påstå at spidskål kan tilberedes så enhver kålforagter må overgive sig – og holder man af wokretter og umami er denne ret helt perfekt