Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Denne version er med risnudler, kylling og en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Tænd din wok eller sautepande og tilsæt olien. Du kan også med fordel putte ingefæren i blød efter tilberedelsen for at tage lidt af den skarpe smag og så gør det ingefæren mere blød og lækker
Varm olien op i en wok/sautepande. Lækker og mild thai ret medkylling og cashewnødder. Cashew nødder er oprindeligt ikke noget man brugte i det thailandske køkken
Nu tændes wok'en på fuld blus, når den er varm kommes en slat neutral olie i og kødet svitses kort sammen med salt, peber, tandori krydderi, paprika og koriander frø