Wok med kylling og soya opskrifter

Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling og kokossauce

soya. Wokmed marineret kylling i kokossauce. Sauter porre, gulerødder og peberfrugt godt af og tag dem op af wokkenog læg dem i en skål til senere
Wok med marineret kylling og kokossauce

Wok med marineret kylling og kokossauce

soya. Wokmed marineret kylling i kokossauce. Sauter porre, gulerødder og peberfrugt godt af og tag dem op af wokkenog læg dem i en skål til senere
Grønkålswok med krydret kylling – wokket have igen

Grønkålswok med krydret kylling – wokket have igen

Wokkyllingestykkerne i rapsolie og tag dem op. Skyl dem grundigt – der er mange småkræ, der søger ly i de krøllede blade, når de aldrig har været sprøjtet, ogwokket bille er ikke på menuen
Marineret kylling med bok choy

Marineret kylling med bok choy

Saucen tilberedes ved at koge det sidste soya, den sidste honning, hoisin og chilisauce ind til en sirupsagtig konsistens – gaaaaaanske langsomt, som smagen rigtig kommer til sin ret
Stir-fry med ingefær, chili, hvidløg og soya

Stir-fry med ingefær, chili, hvidløg og soya

I en wok eller pande steges kyllingestrimlerne i lidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden. Kyllingebrystet strimles, og blandes i en skål med chili, fint hakket hvidløg, revet ingefær, sesamolie ogsoya
Pad thai med kylling

Pad thai med kylling

Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Denne version er med risnudler, kyllingog en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Svin med wokket have og orientalsk sovs

Svin med wokket have og orientalsk sovs

Den kan også bruges til andre slags kød som for eksempel kylling eller kalkun. Helt derovre, hvor kartofler hedder ris, salt hedder soya, og peber hedder chili
Lækker Wokret med oksekød

Lækker Wokret med oksekød

soyasauceog stilles til side. Dagens aftensmad var lidt brug af rester - dogmed tilføjelser. ialt og blev brugt i dagens aftensmad
Det er saucen-der-gør-det wokret

Det er saucen-der-gør-det wokret

Server med nudler eller ris. Brug de grøntsager du har i køleskabet eller dem du bedst kan lide, kalkun-, kylling- eller svinekød og nudler eller ris
Gai Pad (sådan cirka)

Gai Pad (sådan cirka)

Lad det få farve på begge sider, men lad være med at røre rundt i det konstant, for så køler du bare wokken for meget af
Pad Thai

Pad Thai

efter med en kniv og rist dem i en tør wok til de er let gyldne og sæt til side. Wok. Start medkyllingenog skær den i tynde mundrette stykke
Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Opvarm olien i en wok ved høj varme og svits kyllingen til den er ensartet brunet over det hele. Tilsæt sukkerærterne, og hæld saucen, som er pisket sammen af den resterende marinade, tomatkoncentrat, bouillon og maizena, ned i wokken
Pad thai med grøntsager og peanuts

Pad thai med grøntsager og peanuts

Kom olie i en varm wokog steg ingefær, forårsløg og peberfrugt heri et par minutter. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet