Wokkyllingestykkerne i rapsolie og tag dem op. Skyl dem grundigt – der er mange småkræ, der søger ly i de krøllede blade, når de aldrig har været sprøjtet, ogwokket bille er ikke på menuen
Saucen tilberedes ved at koge det sidste soya, den sidste honning, hoisin og chilisauce ind til en sirupsagtig konsistens – gaaaaaanske langsomt, som smagen rigtig kommer til sin ret
I en wok eller pande steges kyllingestrimlerne i lidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden. Kyllingebrystet strimles, og blandes i en skål med chili, fint hakket hvidløg, revet ingefær, sesamolie ogsoya
Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Denne version er med risnudler, kyllingog en masse sprøde grønsager, der vendes sammen på panden med en lækker, asiatisk dressing bestående af blandt andet soya, lime og peanutbutter
Næste dag varmer du en wok godt op, og steger så kyllingen deri til alt er brunet af. Rør honning, bouillon og den ene spiseskefuld sukker sammen og hæld det i wokken
Den kan også bruges til andre slags kød som for eksempel kylling eller kalkun. Helt derovre, hvor kartofler hedder ris, salt hedder soya, og peber hedder chili
Opvarm olien i en wok ved høj varme og svits kyllingen til den er ensartet brunet over det hele. Tilsæt sukkerærterne, og hæld saucen, som er pisket sammen af den resterende marinade, tomatkoncentrat, bouillon og maizena, ned i wokken
Kom olie i en varm wokog steg ingefær, forårsløg og peberfrugt heri et par minutter. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet