Wok med chili og ingefær og rejer opskrifter

Stegte ris med rejer og grønt

Stegte ris med rejer og grønt

Kom lidt olie på en anden pande eller i en wokog svits. Smag til medchiliog friskrevet ingefær. chiliflager
Pad thai med kylling

Pad thai med kylling

Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. riv ingefær, pil og hak hvidløget, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave, hak chilien fint, snit forårsløg og spidskål fint og skær kyllingen i tern
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Smag på det inden wokken eller panden tages af og sættes til side. Varm din wok eller saute pande op. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chiliog spises i nogle mundfulde
Thai-forårsruller

Thai-forårsruller

Smag på det inden wokken eller panden tages af og sættes til side. Varm din wok eller saute pande op. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chiliog spises i nogle mundfulde
Pandekager med hot thai fyld

Pandekager med hot thai fyld

Varm en wok godt op, tilsæt den hakkede masse, og steg til det begynder at tage farve. Kom løg, hvidløg, chilipeber, ingefær, limesaft, fiskesauce, spidskommen, koriander, sort peber og citrongræs i en minihakker
Stegte ris paleo style

Stegte ris paleo style

Skub til siden og slå æggene ud i wokken. Varm olien i en wok. Svits hvidløg, ingefær, chiliog løg. ½ chili
"Chinawok med fried rice" og et lægebesøg

"Chinawok med fried rice" og et lægebesøg

Servér med en chili sauce. Man kan bruge lige nøjagtigt det kød og de grøntsager man vil, og når jeg skal holde det helt simpelt som i dag, så bruger jeg bare sådan en frossen grøntsagsblanding, tilsætter løg og hvidløg (og frisk ingefærog når jeg har) ogrejer (eller kylling eller laks eller det hele på en gang)

Tigerrejer i kokos og freestyle curry

Varm en stor wok eller tykbundet gryde meget op. Opvarmningen skal gå stærk for at rejerne ikke bliver over-tilberedte ogdermed gummiagtige

Rejewok med lime-myntecreme

Start med at stege de findelte krydderier først (altså chili, hvidlæg, ingefærog citrongræs). Hak chili, ingefær, hvidløg og citrongræs helt fint