En af mine yndlingsretter med grønkål er wokket grønkål med kylling. Vinter-wok. Bland kyllingestykkerne sammen med kålen, vend rundt og server med ris
Varm en wok op med olien. Hæld marinaden over kyllingen. Jeg brugte resten af sojaen til at marinere kyllingen så jeg stod med et problem da jeg skulle stege grønsagerne
I en wok eller pande steges kyllingestrimlerne i lidt ekstra olie, hvorefter de tages af panden. Marinaden fordeles ud over kødet, og det står og trækker smag, mens grøntsagerne snittes
Kyllingewok med Mango og Nudler. Wok med Oksekød og Mango. Dagens ret er virkelig let og hurtig at lave, og den smager lækkert af sødlig marinade, sennep og mango
WOK … når man er træt. Som lovet er her opskriften på den meget specielle men helt fantastiske kyllingeburger, som min gruppe og jeg opfandt og lavede til Danpo “Kyllinge-Burger-Battle”
Varm wokken med lidt olie, svits kyllingen med eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent til sidst med sukkerærterne
Tag kyllingen op af marinaden, men gem den. Hæld nudler og marinade i wokken og varm godt igennem. Opskriften var i bund og grund en nudelsalat bestående af nudler, grønsager og krydderurter - intet andet, og nogle marinerede kyllingespyd
Steg løg og peberfrugter i olien i en stor gryde, wok eller stor pande. Skær kyllingen i små stykker og mariner det med marinaden lad den gerne stå så længe som muligt
Si vandet fra nudlerne og kom den ned i den varme wok og hæld marinaden over. Kom olie i wokken og steg kylling, rejer, tofu (hvad du nu har besluttet dig for) sammen med løg og hvidløg
Kylling med kål og cashewnødderTirsdag. (baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - alt er indkluderet, så husk at tjekke køkkenbeholdningen for, om du har nogle af ingredienserne i forvejen)4 kyllingbryst4 svinekoteletter4 gode bøffer2 fileterede og flåede rødtunger eller en anden fladfisk - eller en hel tredje fisk (bare der er til 4 personer)1 lille pakke parmaskinke eller to skiver1 hvidløg3 rødløg2 avocado1 Romainesalat300 g rosenkål2 moden papaya1 rødt æbleFrisk ingefær (stort stykke1 lille hvidkålshoved14 gulerødder3 rød chiliPurløgFrisk timianFriske koriander2 citroner3 limefrugt1 bakke æg1 pk smør1 lille bæger Creme fraiche 18%1 lille dåse ansjoser1 glas kapersØsterssauceFiskesauceSmagsneutral olieOlivenolieÆblecidereddikeDijonsennepKarrysalt og peberSukkerAhornsirupCashewnødderHasselnøddeflagerPerlerugOpskrifterKylling med kål og cashewnødderDenne ret er enkelt og lynhurtigt lavet - den er sund og den smager supergodt. 4 kyllingebrystSmagsneutral olie3-4 fed hvidløg i tynde skiver2-3 spsk hakket ingefær1 lille hvidkålshoved4-5 gulerødder i skiver1-2 dl østerssauce1 tsk sukker1 dl vand1 bundt friske koriander150 g ristede cashewnødderPerlerug til 4 personer1) Kyllingebrysterne skæres i strimler og brunes i olie i en varm wok2) Tilsæt hvidløg, ingefær og fintsnittet hvidkål i wokken, når kyllingebrysterne har fået lidt farve3) Lad kålen varme let igennem og tilsæt herefter gulerødder og lad det stege lidt4) Tilsæt herefter østerssauce, sukker og vand og lad det hele koge op5) Anret retten med friske grofthakkede koriander og cashewnødder serveret sammen med kogt perlerug (følg anvisningerne på pakken. -)2 modne papayafrugter2 røde chilier3 lifefrugter2 spsk ahornsirup2 spsk fiskesauce4 gode bøffer1 stor plukket romainesalat1 bundt friske koriander2 rødløg i både2 avokado i skiver2 spsk ingefær i tynde strimler1) Mos kødet af 1 papaya og blandt det med 1 hakket chili, saften af 2 limefrugter, sirup og fiskesauce2) Kom marinaden i en frysepose sammen med bøfferne, og lad dem marinere i køleskabet i 1-2 timer (gerne mere)3) Steg bøfferne i lidt olie på en varm pande og krydr med salt4) Lad dem trække i 5-10 minutter, inden du skærer dem i skiver5) Anret salaten, koriander, løg i både, avodado i skiver og 1 papyafrugt i tern på tallerkerner og top med ingefærd, 1 chili i skiver, lifmesaft og strimler af bøf. 4 kylling. 4 kyllingebryst