Wok fisk opskrifter

WOK … når man er træt og sulten

WOK … når man er træt og sulten

Blomkålssuppe med hvid fisk. Når det sker, at vi begge er sent hjemme, og ikke har overvejet aftenmaden, sørger jeg altid for, at der er til at lave den lette, hurtigste men stadig rigtig lækre WOK
Harisa i wok

Harisa i wok

Du kan nu bruge saucen som tilbehør, fx til pitabrød, burger, fisk, osv. Varm oliven olie op i din wok, et godt skvat olie skal der til
Pad thai med kylling

Pad thai med kylling

Varm en stor pande eller wok op, kom sesamolie i og brun kyllingen i et par minutter. Kyllingen kan erstattes af fisk eller rejer, men du kan også sagtens køre helt vegetarisk
Pad thai med spinat og spidskål

Pad thai med spinat og spidskål

Varm en wok eller en stor pande, tilsæt lidt olie og de to sammenpiskede æg. Dog har jeg prøvet at spise kød og fisk igen, men det har mest været for at se, om jeg kunne få mig selv til det
Madplan: Nem og sund aftensmad

Madplan: Nem og sund aftensmad

Wok rimer på nem og sund aftensmad. Ugens første dag står i fiskens tegn med bygotto med varmrøget laks, asparges og dild
Laks på grøntsager i østerssauce

Laks på grøntsager i østerssauce

Endnu en aften med lækker fisk. 6) Varm sesamolie op i wok og svits hvidløg, ingefær og sambal oelek. I aften stod den på intet mindre end en af verdens fineste laks "salma-laksen"
Rabarber kom-wok

Rabarber kom-wok

Svits hvidløg og porrer i smør eller kokosolie (har du frisk chili kan du også tilføje dette) i en wok eller på dyb pande
Madplan Uge 27

Madplan Uge 27

Wok med lynstegt spidskål og egg fried nudler. Lækker sund salat som egner sig til al slags kød eller fisk
Amok - Khmer fiskesuppe ♫♪

Amok - Khmer fiskesuppe ♫♪

Varm oljen i en wok eller panne over medium varme. Amok finnes det mange varianter av, men den inneholder som regel hvit fisk, kokosmelk, chili og
Madplan Uge 2

Madplan Uge 2

Wok med lynstegt spidskål og egg fried nudler. Lækker sund salat som egner sig til al slags kød eller fisk
Ukemeny - Uke 1 - 2013 ✿

Ukemeny - Uke 1 - 2013 ✿

I Kina, kinakålens hjemland blir den som regel brukt i wok og dampet i. En fin måte og spise fisk på. kajennepepper kan det bli en 'hot' fiskeopplevelse c",)

Stegte nudler

olie op i wokken. stegt kylling, fisk eller skinke i. Slå æggene ud i wokken, og rør rundt i dem, så blomme og hvide bliver blandet under stegningen

Dampet fisk med chilisauce

Læg en lille tallerken omvendt i bunden af en wok og hæld så meget kogende vand over. Skrab og rens fisken ind og udvendig i koldt vand