Interval stegning er en af de mere tidskrævende processer, men samtidig også en stegemetode der gør dig i stand til have kødet klar når gæsterne ankommer og samtidig får du noget af det møreste oksekød du nogensinde har smagt med en gennemgående rød farve da al kødsaften trækker helt ud til kanten og kødfibrene nedbrydes så det bliver blødt som smør
Det er selvfølgelig den meget udbredte Weber-grill der tages i anvendelse til stegning af anden. Nu er vores Weber en ganske lille campingmodel, og derfor røg anden i vores store Dutch Oven i stedet for
Vores Weber er en almindelig 'kul'-grill og Tommi lagde kullene rundt i en cirkel og tændte for kullene i den ene ende og så tændte de sig selv rundt i resten af cirklen i løbet af dagen
Tommi har den største Weber kul-grill, som han fik af min familie i svendegave og den er blevet godt udnyttet, men vi må bare indse at vi ikke orker at tænde op i den (og vente ½ time) når de bare er os to
Steg eller gril filet'erne jeg giver dem 6 min på hver side på weberen ved direkte varme med lågAnret og serverBrug frisk koriander som garniture- Posted by Peter 1 Blomkål