Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget Opskrifter, Porchetta. Det gode vejr fortsætter, og over Danmark hænger der en sky af stegeos fra millioner af Webere rundt omkring i haverne
Kender du XnConverter. 50 billeder fra kameraet der er alt for store til at uploade til blogge eller du vil måske gerne have et vandmærke på inden de bliver spredt på sociale medier
Umiddelbart kræver det blot en relativt stor grill (vi har en Weber Q310, gasgrill) og en kyllingeholder, og ellers en minimal indsats i forhold til hvor lækkert det bliver
Vi har netop købt en Weber Q300, men mon ikke en almindelig kuglegrill også kan klare arbejdet. Lørdag aften fik vi en grillet kalvecuvette og pølser, og da vi begge var mætte, var der en pølse og lidt kød i overskud
Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Jeg begyndte at kigge lidt rundt på nettet for at finde inspiration og her faldt jeg over en kage jeg simpelthen måtte prøve, opskrift opfinderen bag, er en ung pige fra Norge ved navn Solveig, som laver de lækre opskrifter, der alle er gluten fri og veganske, hendes blog heder ikke andet mindre end Gluten-Free-Vegan-Girl, dog har jeg små justeret lidt i opskriften og valgt at bruge bær mousse og chokolade mousse mellem lagene
Sidste weekend serverede jeg smagsprøver til Weber Camp i Give. Læs også en artikel i Vejle Amts Folkeblad, omkring mit grønne indslag på Weber Camp lige her
Sidste weekend serverede jeg smagsprøver til Weber Camp i Give. Læs også en artikel i Vejle Amts Folkeblad, omkring mit grønne indslag på Weber Camp lige her
Jeg ryger på en Weber Smokey Mountain, så jeg har kødet hængende i et stykke snor fra den øverste rist, ryger I på en almindelig grill skal det bare placeres på risten