Vildt rullepølse opskrifter

Hjemmelavet rullepølse

Hjemmelavet rullepølse

Jeg har fået min mormors gamle rullepølsepresse i julegave. Den skal stå fremme til pynt, men den skulle nu også lige prøves til det, den egentlig er beregnet til – nemlig rullepølse
Opskrift på hjemmelavet rullepølse

Opskrift på hjemmelavet rullepølse

Det er efterhånden tredje år i træk at vi laver vores egen hjemmelavet rullepølse. Sådan en rullepølse lavet af et godt fedtfattig økologisk svineslag fra slagteren slår altså alle de varianter du kan få fra køledisken i supermarkederne
Syltede rødløg

Syltede rødløg

Syltede rødløg smager godt oven på pålæg, som ost, rullepølse, sild m. Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt
Grillstegt Porchetta

Grillstegt Porchetta

Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkert kød med den der lidt røgede og letbrændte overflade
Porchetta i weberen

Porchetta i weberen

Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkert kød med den der lidt røgede og letbrændte overflade
Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

Rullepølse, spegepølse og de. Fakta om rugbrød. I gamle dage -. altså helt tilbage i middelalderen - kaldte man rugbrød for LEVE
Rullepølse.

Rullepølse.

I efterårsferien tog jeg så et slag op af fryseren, jeg vil nemlig lave rullepølse. Jeg har efterhånden forsøgte mig med mange rullepølseopskrifter, men denne gang blev rullepølsen til på baggrund af tidligere erfaringer og fri fantasi

Foredraget om stenaldermad

eks en lage til rullepølse eller en dej. I marts var jeg jo til foredraget TÆNKSELV. NU. Jeg har vist kaldt det TÆNK

Foredrag om stenaldermad

Smager godt og mætter helt vildt. eks en lage til rullepølse eller en dej. I marts var jeg jo til foredraget TÆNKSELV

En koks bekendelser om smørrebrød

rullepølse og ikke mindst lave rigtig godt rugbrød, som i mine øjne er noget af. En af dansk. gastronomis store kokke er vild med smørrebrød, som han er i gang med at lære

Velkommen til "Bare simpelt"

æbleskiver, til revet gulerod med danske æbler og til rullepølse jeg selv har. Bare simpelt.  . Hvordan kan det være det hele blev så svært

COPENHAGEN FOOD FAIR 2014

a ålerøget skinke,røget rullepølse og roastbeef,kaldes tilbage af producenten Hørkram Foodservice. DEN GIK ALTSÅ IKKE

Menneskevarme i isnatten

Planten vokser vildt og har små hvide blomster om sommeren. »Tungen bliver kogt til pålæg, halskødet bliver til suppekød, slaget bliver brugt til rullepølse,« remser Nini op