K. a. r. t. o. f. l. e. (. ø. k. g. i. s. ). ,. m. n. d. D. å. v. j. -. V. æ. 3. p. h. c. 4. 5. u. 7. 0. b. y. S. F. ". '. A. 1. 9. 2. B. 8. L. R. E. ) l
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Skyl kartoflerneog læg dem på et stort stykke bagepapir i et ovnfast fad. De har jo ogsånogle kilometer på bagen, før de lander hos os, og kan godt have brug for at blive frisket op efter rejsen
Nogen mener, at man skal have kartofler hver dag – eller næsten – og andre mener, at kartofler er kedelige og i øvrigt indeholder for meget stivelse, så de derfor er direkte usunde
Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nylig stiftet bekendtskab med saltbagte kartofler. Det har jeg dog aldrig prøvet før, så jeg lurede lidt på, hvordan man egentlig skulle gøre
Det betyder selvfølgelig også, at de feder mere, end hvis du laver dem i ovnen, men husk, at det er alligevel minimalt, hvor meget fedtstof kartofler kan suge
Pesto kartofler er en rigtig nem og lækker måde at lave lækre kartofler, enten som tilbehør til et godt stykke kød, eller til en vegetarret hvor kartoflerne har hovedrollen
Vi har lidt en tendes til at tro, at Tang kommer fra Asien, grundet sushi, men faktum er, at det er noget vi har spist i det nordiske - helt tilbage til stenalderen
Det er jo, hvad der sker med nye kartofler – flygtig ungdom og så videre. De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade
Jeg er dog vild med kombinationen af aubergine og kikærter og har derudover tilføjet blandt andet kartofler, tomat og masser af smag fra blandt andet spidskommen, chili og røget paprika