Mørbrad med bacon, appelsin og julens varme krydderier. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinere i køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
Mørbraden – det fineste stykke kød på hele dyret. mørbradbøf. mørbradbøf. 1 stykke mørbrad fra ungkvæg – her var små 400 gram. Rens mørbraden for sener og skær den i stykker på 3-4 cm
Resultatet lige her og nu er mørbrad på tilbud overalt. Der er nemlig noget med mænd og mørbrad. Når man nævner ordet ‘mørbradbøf’, bliver selv de største og stærkeste mænd bløde i knæene – især, hvis man også nævner ordene ‘bløde løg’
Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød. Det eneste du aldrig må gøre er at skamstege din mørbrad – ligegyldigt fra hvilket dyr den kommer – for så bliver den tør, sej og kedelig
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Herhjemme er der ved, at være lavvande i fryseren men jeg fandt til al held en svinemørbrad. På hver anden skive mørbrad ligges en skive af den friske mozzarella og et par basilikumblade