Jeg er fan af denne marokkanske gryderet. Gryderetten er egentlig forholdvis nem at lave, og du vil sagtens kunne bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag. ). Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det
Oksegryde er bare et andet ord for en gullasch-inspireret gryderet. Til en sådan en gryderet skal der bruges oksekød i rustikke mundrette stykker, men det kan være en udfordring at finde kød som er værd at spise efter lang tids kogning i en gryde
Er det ikke helt VILDT fantastisk. Den er fantastisk i meget mad, som supper, salater, og gryderetter. Den røde peberfrugt er helt klart et kæmpe hit, og er næsten altid en råvare jeg har i mit køleskab
Mørbradgryde er faktisk en af Danmarks allermest populære gryderetter. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
De skyllede bønnespirer ligges i bunden af tallerkenen og gryderetten hældes ovenpå. Dagens ret er en super børneret, men også velegnet til større mennesker
Hvadenten det er okse, svin eller vildt. Alle gryderetter ligner hinanden lidt. Og den er fyldt med sener, så det mest fornuftige er at tage sig tid til at fjerne senerne og skære kødet i tern til en gryderet