La Glace har også fine macarons der smager himmelsk. Ca. 25 stk. 100 gr æggehvider 25 gr sukker 1/2 tsk citronsaft 225 gr flormelis 125 gr mandelmel 1 knivspids salt Pisk æggehviderne stive med sukker, salt og citronsaft
Jeg har længe gået og drøm om at prøve samme teknik, som La Glace. Det kunne da ikke være så svært. o). Samtidig ville jeg gerne lave prøve rugbrødsbunde, da jeg er ved at være træt af "normale" lagkagebunde
Balsamico glace. Præster spiser også mad - Rigtig lækker mad. tre retters feinsmecker menu. En flok unge teologer er klar til at revolutionere folkekirken
Så får den 3 timer med røg, pakkes i sølvpapir i en time med lidt æblejuice, for endelig at blive glaceret med BBQ sovs indtil det har sat sig efter en times tid
Hvad enten det er suppe til forretten, glace til dessertkagen, is til drinken eller mælkeskum til kaffen, klarer den opgaven til UG med kryds og slange