Vildsvinekølle (opskrift her). 10 minutter (nåh ja, og så lige 8 timer til selve kødet og afkøling 3-4 timer til geléen). 300 g blandede rodfrugter (jeg brugte pastinak, gulerod og knoldselleri). 300 g blandede rodfrugter (jeg brugte pastinak, gulerod og knoldselleri)
Jeg har altid været glad for vildsvin og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Langtidsstegt vildsvinekølle (3,3kg - ca 10-12 pers)1 Vildsvinekølle2 gulerødder2 persillerødder2 løg1 hvidløg1 liter bouillon eller vandTimianSaltPeberOvnen forvarmes til omkring 100 grader. Snit grøntsagerne og læg i en bradepande med hele fed hvidløg og 2/3 af væsken
I denne uge kan man få hakket( og hel vildsvinekølle) på frost på tilbud i rema. Omkring 400 gram hakket vildsvin, 1/2 squash, 3 løg, 1 peberfrugt, 2 fed hvidløg, 1 æble, chili efter smag, 2 dåser tomater, et halvt bundt koreansk koriander eller koriander, oregano og salt og peber efter smag. 3 løg
Den perfekte vildsvinekølle. Vildsvin smager jo fantastisk og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Menuen er til 3 personer
Brun vildsvinekølle, løg og hvidløg i olie i en stegegryde, tag kød og løg op, læg det i et ildfast fad 2. Krydr med salt, peber, lauerbærblade og enebær 3. person 3. 30 minutter 3