Vildsvinekølle 2 kg opskrifter

Langtidsstegt vildsvinekølle

Langtidsstegt vildsvinekølle

Den færdige (og yderst velsmagende) vildsvinekølle. 1 vildsvinekølle. 2 dl. 8 timer til kernetemperaturen er 62 grader. Når de 62 grader er opnået, så sluk ovnen og lad kødet hygge sig derinde til kernetemperaturen rammer 65 grader. 2 dl marsala. 62 g
Brændende kærlighed version 2.0

Brændende kærlighed version 2.0

1-2 løg. 200 g fine baconterninger. 500 g vildsvinekølle skåret i terninger – eller andet røget kød, fx røget andebryst eller røget svinemørbrad. 1-2 pastinakker. 1-2 persillerødder
Pappardelle Chinghiale version 2.0

Pappardelle Chinghiale version 2.0

Start med at udbene vildsvinekøllen – men gem benet i husholdningsfilm. Derudover også benet fra selve vildsvinekøllen
Den perfekte vildsvinekølle

Den perfekte vildsvinekølle

Jeg har altid været glad for vildsvin og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Langtidsstegt vildsvinekølle (3,3 kg - ca 10-12 pers)1 Vildsvinekølle2gulerødder2persillerødder2 løg1 hvidløg1 liter bouillon eller vandTimianSaltPeberOvnen forvarmes til omkring 100 grader. Snit grøntsagerne og læg i en bradepande med hele fed hvidløg og 2/3 af væsken. Jeg var helt klassisk og serverede rødvinssovs (lavet på 1 flaske rødvin, 2 dl portvin kogt ind til det rene ingenting og tilsat fonden fra bradepanden, lidt smør og fløde), kartofler, brød med brunet smør og en salat til. 2 gulerødder. 2 persillerødder. 2 løg. 2 dl portvin
Vildsvineragout

Vildsvineragout

I denne uge kan man få hakket( og hel vildsvinekølle) på frost på tilbud i rema. Omkring 400 gram hakket vildsvin, 1/2 squash, 3 løg, 1 peberfrugt, 2 fed hvidløg, 1 æble, chili efter smag, 2 dåser tomater, et halvt bundt koreansk koriander eller koriander, oregano og salt og peber efter smag. 1/2 squash. 2 fed hvidløg. 2 dåser tomater
Ciabattabrød

Ciabattabrød

Vi skal komme med forretten, de kommer med tilbehøret til hovedretten (Vildsvinekølle) og den sidste gæst kommer med desserten
Altid på pletten

Altid på pletten

Den perfekte vildsvinekølle. Vildsvin smager jo fantastisk og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Grillede hvide asparges med kryddersmør og purløgsblomster 4 personer 16-20 hvide aspa. Aspargessuppe med ramsløgolie 2 pe. Grillede hvide asparges med kryddersmør og purløgsblomster 4 personer 16-20 hvide aspa

Helstegt vildsvinekølle med rodfrugter og Karoline`s rødvinssauce

Brun vildsvinekølle, løg og hvidløg i olie i en stegegryde, tag kød og løg op, læg det i et ildfast fad 2. 2 timer ved 160°C 5.  72°C) 6. 20 minutter Sauce. Sigt skyen over i en gryde 2. Bland rodfrugterne med olie, salt og peber og fordel dem i en bradepande med bagepapir 2. Steg grønsagerne i ovnen ved 225°C ca

Radiostilhed

Den perfekte vildsvinekølle. Grillede hvide asparges med kryddersmør og purløgsblomster 4 personer 16-20 hvide aspa. Vildsvin smager jo fantastisk og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Grillede hvide asparges med kryddersmør og purløgsblomster 4 personer 16-20 hvide aspa