Vildsvinekølle 2 kg langtidsstegt opskrifter

Langtidsstegt vildsvinekølle

Langtidsstegt vildsvinekølle

Den færdige (og yderst velsmagende) vildsvinekølle. 1 vildsvinekølle. 2 dl. 8 timer til kernetemperaturen er 62 grader. Når de 62 grader er opnået, så sluk ovnen og lad kødet hygge sig derinde til kernetemperaturen rammer 65 grader. 2 dl marsala. 62 g
Den perfekte vildsvinekølle

Den perfekte vildsvinekølle

Jeg har altid været glad for vildsvin og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Langtidsstegtvildsvinekølle (3,3 kg - ca 10-12 pers)1 Vildsvinekølle2gulerødder2persillerødder2 løg1 hvidløg1 liter bouillon eller vandTimianSaltPeberOvnen forvarmes til omkring 100 grader. Snit grøntsagerne og læg i en bradepande med hele fed hvidløg og 2/3 af væsken. Jeg var helt klassisk og serverede rødvinssovs (lavet på 1 flaske rødvin, 2 dl portvin kogt ind til det rene ingenting og tilsat fonden fra bradepanden, lidt smør og fløde), kartofler, brød med brunet smør og en salat til. 2 gulerødder. 2 persillerødder. 2 løg. 2 dl portvin