Den færdige (og yderst velsmagende) vildsvinekølle. 1 vildsvinekølle. 2 dl. 8 timer til kernetemperaturen er 62 grader. Når de 62 grader er opnået, så sluk ovnen og lad kødet hygge sig derinde til kernetemperaturen rammer 65 grader. 2 dl marsala. 62 g
Jeg har altid været glad for vildsvin og før jul fik jeg en vildsvinekølle på 3,3 kg for 150kr, hvilket er en rigtig god pris. Langtidsstegtvildsvinekølle (3,3 kg - ca 10-12 pers)1 Vildsvinekølle2gulerødder2persillerødder2 løg1 hvidløg1 liter bouillon eller vandTimianSaltPeberOvnen forvarmes til omkring 100 grader. Snit grøntsagerne og læg i en bradepande med hele fed hvidløg og 2/3 af væsken. Jeg var helt klassisk og serverede rødvinssovs (lavet på 1 flaske rødvin, 2 dl portvin kogt ind til det rene ingenting og tilsat fonden fra bradepanden, lidt smør og fløde), kartofler, brød med brunet smør og en salat til. 2 gulerødder. 2 persillerødder. 2 løg. 2 dl portvin