Vildsvin opskrifter

Prøv toscansk vildsvin i sur-sødsauce

Prøv toscansk vildsvin i sur-sødsauce

her på retten Cinghiale in dolcefort – eller toscansk vildsvin i sur-sødsauce på dansk. her på retten Cinghiale in dolcefort – eller toscansk vildsvin i sur-sødsauce på dansk
Fransk vildsvinragout

Fransk vildsvinragout

Skær grønsagerne i mundrette stykker og bland dem med vildsvinet og de hele krydderier i et stort fad
Vilde Frikadeller

Vilde Frikadeller

Her er ihvertfald opskriften på nogel virkelig lækre frikadeller – bare i vildsvine versionen… Dejligt afvekslende fra den traditionelle hk
Brændende kærlighed version 2.0

Brændende kærlighed version 2.0

Kom nu bacon og vildsvin på panden og lad det stege med. 500 g vildsvinekølle skåret i terninger – eller andet røget kød, fx røget andebryst eller røget svinemørbrad
Vildsvinebov med rabarberkompot

Vildsvinebov med rabarberkompot

Jeg har været så heldig at få en vildsvinebov forærende. Jeg har en ide om at rabarber og vildsvin nok passer godt sammen og det er rigtigt

Råvarer i November

agerhøne, dådyr, fasan, gråand, gås, hare, kanin, krondyr, rådyr, sikahjort, vildsvin . * Fisk. Aborre, havtaske, helleflynder, hornfisk, laks (østersø-), sild, skrubbe, torsk, tun * Frugt
nytårsaften 2014

nytårsaften 2014

Hovedretten bød på noget så fancy som vildsvin. Efter juletiden er højdepunktet altid årets sidste aften

Anderledes ting at lave i New York

139 meter op af en togskinne, som går i en 90 graders vinkel (I ved lige som Vildsvinet i Bonbonland – bare mange gange højere)
Den perfekte vildsvinekølle

Den perfekte vildsvinekølle

Langtidsstegningen gjorde underværker og det er værd at overveje da vildsvin som andet vildt, er fedtfattigt og nemt kan blive tørt
Vildsvineragout

Vildsvineragout

I denne uge kan man få hakket( og hel vildsvinekølle) på frost på tilbud i rema. Jeg slår altid til, hvis jeg ser vildsvin på tilbud, for det smager så utrolig godt
Fole Høkerkro

Fole Høkerkro

Rosa stegt black Angus, Argentinske pølser, Amerikansk spidsbryst, Kalveculotte, rosastegt krondyr, farseret vildsvin, saltet mørbrad, en enkel spareribs, lidt kænguru og bedst af alt