her på retten Cinghiale in dolcefort – eller toscansk vildsvin i sur-sødsauce på dansk. her på retten Cinghiale in dolcefort – eller toscansk vildsvin i sur-sødsauce på dansk
Kom nu bacon og vildsvin på panden og lad det stege med. 500 g vildsvinekølle skåret i terninger – eller andet røget kød, fx røget andebryst eller røget svinemørbrad
Og denne vildsvineragù er en af dem. Derfor er det med glæde, at vi denne gang kan dele Castello Oldofredis egen opskrift på vildsvineragù med jer læsere
Der var i øvrigt ulve, vildsvin, egern, fisk osv. REKLAME. Man har vel lov at være heldig. Som nogle af jer måske ved, har jeg været på et bloggerjob i Tyskland
I denne uge kan man få hakket( og hel vildsvinekølle) på frost på tilbud i rema. Jeg slår altid til, hvis jeg ser vildsvin på tilbud, for det smager så utrolig godt
Rosa stegt black Angus, Argentinske pølser, Amerikansk spidsbryst, Kalveculotte, rosastegt krondyr, farseret vildsvin, saltet mørbrad, en enkel spareribs, lidt kænguru og bedst af alt