Denne risotto af den grønne slags havde jeg tidligere lavet med god erfaring, men synes at den lige manglede lit mere grønt, hvilket jo også skulle være godt for øjnene, så der blev lige tilføjet lidt en ekstra detalje med sugarsnaps, hvilket var et hit i mine øjne
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
Svits bacon sprød, mens du snitter alt det grønne i små tern. Steg asparges i baconfedtet og groft salt - bare en hurtig tur, da de stadig skal have bid
Sommertærte med spidskål, asparges og sprød bacon. Kom spidskål, asparges, bacon og løg op i fadet. 6 grønneasparges, snittet i 2-3 cm. 6 grønneasparges
Grønneasparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
Top med skiver af grønneasparges i passende størrelse (og husk at knække den seje bund af først) drys med pinjekerner og pensl med en blanding af honning og chiliolie (alt efter chili-trang kan lidt af olien erstattes af alminelig olie)