Vietnamesiske ruller opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiskeforårsruller bliver også kaldet friske forårsruller. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiskeforårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Friske vietnamesiske ruller

Friske vietnamesiske ruller

Forleden fik jeg disse friske vietnamesiske rispapirs ruller. Disse ruller er fantastiske og meget lette at tilberede
Vietnamesiske ruller m/ dressing

Vietnamesiske ruller m/ dressing

Jeg har før smagt disse vietnamesiskeruller på sushi steder, og har længe gået og tænkt på at lave dem selv
Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Opskrift Hanoirullervietnamesiskeforårsruller af rispapir. Hej CamillaMåske mener du den vietnamesiske dipping sauce "Nuoc Cham"
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Denne gang blev det til vietnamesiskeforårsruller. De friske rå grøntsager gør rullerne både sprøde og knasende, de saltede peanuts bidrager med den saltede smag, ingefær tilfører bitterhed og koriander, med sin meget karakteristiske parfumerede duft og smag,  hører til i det asiatiske køkken
Vietnamesiske Chả giò

Vietnamesiske Chả giò

Rullerne frituresteges indtil de er gyldne (ca. Så lykkedes det mig endelig at få lavet et indlæg om de lækre vietnamesiske Chả giò, som også kaldes Nem
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Dippen må gerne være godt stærk, da det passer rigtig godt til rullerne. Disse er så lækre og utrolig nemme at lave
Stegte Rispapir Ruller

Stegte Rispapir Ruller

Opskrift rispapirrullerHanoirullervietnamesiskeforårsruller af rispapir. Det er ikke første gang jeg laver forårsruller af rispapir, men sidst var det de kolde af slagsen
Detox

Detox

Vi måtte dog bikse vores eget version sammen da han ikke kan huske navnet på det, men kun hvad det bestod af - hvilket mere eller mindre er salatblade man ruller om krydret oksekød med grønt
Forårsruller af rispapir med kylling

Forårsruller af rispapir med kylling

Rispapir bruges i det vietnamesiske køkken til at lave forårsruller - rå. Fordelen ved disse rå forårsruller er ligeledes, at de indeholder forholdsvis få kcal pr stk - selvfølgelig afhængig af, hvad du putter i
Forårsruller

Forårsruller

Nej, jeg snakker om de vietnamesiskeforårsruller med ris-papir. Jeg er blevet helt vild med forårsruller

vietnamesiske forårsruller m. dips

vietnamesiskeforårsruller m. Lav rullerne én ad gangen. vietnamesiskeforårsruller. Lav de resterende ruller på samme måde