Brug saucen som dyppelse til de friskeforårsruller. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Hæld lunken vand op i et fad, som er stort nok til, at de vietnamesiskeforårsruller kan være der. Derefter kan du begynde at bekymre dig om selve forårsrullerne, da de kræver lidt opmærksomhed
– en lille håndfuld friske mynteblade. Vietnamesiskeforårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Er du mere til den friske vare, så prøv i stedet med vietnamesiskeforårsruller. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Flere års indtagning af lækkerbiskener i forskellige vietnamesiske køkkener har efterhånden udviklet sig til et kærlighedsforhold, og jeg står et sted i dag, hvor jeg faktisk foretrækker vietnamesisk mad frem for alt andet
Vi fik wontons med sød chilisauce og friskevietnamesiskeforårsruller med Hoisin sauce. Det passede perfekt sammen at spise de sprøde wontons og den friske/bløde forårsrulle, det kan klar anbefales
Har netop her til aften nydt friske vietnamesisk-inspirerede forårsruller. 66Shares 2014asianasiatiskfoodfoodieforårsrullergoi gagrøntsagermadopskriftphucphuc van dangphucismesalatspecial guestspring rollsvietnamesisk
Du kan læse meget mere om mine vietnamesiske madoplevelser HER, HER og HER. friskeforårsruller, sprøde wontons, krydrede supper, salater, grill- og nudelretter, eksotiske desserter samt forfriskende cocktails og softdrinks
Vi endte på den vietnamesisk restaurant GAO, hvor vi fik friske forårsrulle og muslinger til forret samt Pho til hovedret – det smagte alt sammen så frisk og lækkert
Så prøv de her friske hjemmelavede forårsruller af rispapir. Friske grønsager, så serveres de kolde. Opskrift Hanoiruller vietnamesiskeforårsruller af rispapir