Vietnamesiske forårsruller opskrift opskrifter

Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

Forårsruller. Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Friske vietnamesiske forårsruller med peanutbutter sauce

Friske vietnamesiske forårsruller med peanutbutter sauce

Her er opskriften på en lækker aftensmad eller frokost. Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiskeforårsruller bliver også kaldet friske forårsruller. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Friske vietnamesiske forårsruller

Friske vietnamesiske forårsruller

Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiskeforårsruller, men i den friske udgave er indholdet lidt anderledes
vietnamesiske forårsruller med rissalat

vietnamesiske forårsruller med rissalat

Til opskriften brugte jeg. Det er vietnamesiskeforårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent

Vietnamesiske forårsruller

De fleste jeg kender spiser rullerne med en peanutbutter-dip (jeg har en opskrift på en her) men de smager også rigtig godt sammen med en mere simpel dressing lavet på tahin, limesaft, vand og revet hvidløg
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Du finder opskrift og "gøremåde" i mit tidligere indlæg om forårsrullerne. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Forårsruller

Forårsruller

Er du mere til den friske vare, så prøv i stedet med vietnamesiskeforårsruller. Hjemmelavede forårsrulleropskrift
VIETNAMESISK NUDELSALAT M. GRILLEDE TIGERREJER OG SPRØDT GRØNT (BUN TOM NUONG)

VIETNAMESISK NUDELSALAT M. GRILLEDE TIGERREJER OG SPRØDT GRØNT (BUN TOM NUONG)

(Det er i øvrigt den samme dipping sauce, der serveres til de vietnamesiskeforårsruller (Cha Gio). Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Rul foråret ind!

Rul foråret ind!

Til det formål er friske vietnamesiskeforårsruller helt perfekte. Som den observante læser har bemærket, er jeg ikke så tosset med dansk vinter
Rabarber dessert

Rabarber dessert

Vi starter weekenden med de her lækre vietnamesiskeforårsruller med hjemmelavet sesamdressing. EN SKØN OG NEM OPSKRIFT PÅ EN LÆKKER RABARBAR DESSERT
WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiskeforårsruller)