Flere års indtagning af lækkerbiskener i forskellige vietnamesiske køkkener har efterhånden udviklet sig til et kærlighedsforhold, og jeg står et sted i dag, hvor jeg faktisk foretrækker vietnamesisk mad frem for alt andet
(Det er i øvrigt den samme dipping sauce, der serveres til de vietnamesiskeforårsruller (Cha Gio). Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiskeforårsruller)
Har netop her til aften nydt friske vietnamesisk-inspirerede forårsruller. 250 kg hakket svinekød. 66Shares 2014asianasiatiskfoodfoodieforårsrullergoi gagrøntsagermadopskriftphucphuc van dangphucismesalatspecial guestspring rollsvietnamesisk. 250 kg hakket svinekød
Der er heller ikke svinekød i denne opskrift, kun rejer. Der ligger faktisk allerede én opskrift på vietnamesiskeforårsruller på bloggen, og der er ikke den store forskel på den og denne her
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiskeforårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiskeforårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)