Vietnamesiske forårsruller med svinekød opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

WONTONS M. REJER OG SVINEKØD I NUDELSUPPE

Jeg har eksempelvis halveret mængden af rejer - pengepungen ville altså ikke række til et halvt kilo rejer - samt tilføjet tørrede svampe, da svampene giver svine- og rejeblandingen et diskret pift (nøjagtig ligesom det gør sig gældende for de vietnamesiskeforårsruller)
Wontons med sød chilisauce

Wontons med sød chilisauce

Vi fik wontons med sød chilisauce og friske vietnamesiskeforårsrullermed Hoisin sauce. Server med sød chilisauce
Special Guest #1 – Phuc Van Dang + GIVEAWAY!

Special Guest #1 – Phuc Van Dang + GIVEAWAY!

Har netop her til aften nydt friske vietnamesisk-inspirerede forårsruller. En god dags tid i køkkenet med masser af sludder-sladder, god mad, højt humør og en af de mest talentfulde kunstenere jeg kender – så bliver dagen ikke meget bedre

Autentisk Vietnam på Nørrebro

 Først fik vi Goi Cuon, (ferske forårsruller) med rejer, svinekød, omelet, nudler og asiatiske grøntsager, serveret med peanutsauce

Kivi Bistro

et stort fad med et udvalg af sprøde vietnamesiske klassikere. Vietnameserens fætterI februar besøgte Troels og jeg den vietnamesiske restaurant Nah Trang på Nørrebro

Vietnamesiske forårsruller (5:2 mad)

Der er heller ikke svinekød i denne opskrift, kun rejer. Der ligger faktisk allerede én opskrift på vietnamesiskeforårsruller på bloggen, og der er ikke den store forskel på den og denne her

Den førstefødtes første fest – manglende opskrifter

Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiskeforårsrullermed marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiskeforårsrullermed marineret svinekød, som du finder nedenfor)