Ret luksuriøst at have med i madpakken, ikke. Peanuts, grofthakkede. Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiskeforårsruller, men i den friske udgave er indholdet lidt anderledes
Disse veganske forårsruller smager herligt. I stedet for tofu kan du enten undlade det eller erstatte det med rejer, kylling, eller noget andet spændende
De fleste jeg kender spiser rullerne med en peanutbutter-dip (jeg har en opskrift på en her) men de smager også rigtig godt sammen med en mere simpel dressing lavet på tahin, limesaft, vand og revet hvidløg
(Det er i øvrigt den samme dipping sauce, der serveres til de vietnamesiskeforårsruller (Cha Gio). Bun tom nuong betyder eksempelvis "(vietnamesiske) vermicellinudler med grillede rejer"
Har netop her til aften nydt friske vietnamesisk-inspirerede forårsruller. En god dags tid i køkkenet med masser af sludder-sladder, god mad, højt humør og en af de mest talentfulde kunstenere jeg kender – så bliver dagen ikke meget bedre
De friske rå grøntsager gør rullerne både sprøde og knasende, de saltede peanuts bidrager med den saltede smag, ingefær tilfører bitterhed og koriander, med sin meget karakteristiske parfumerede duft og smag, hører til i det asiatiske køkken
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiskeforårsrullermed marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiskeforårsrullermed marineret svinekød, som du finder nedenfor)