Vietnamesiske forårsruller med kylling opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Igår spiste vi dem med soya-marineret kylling emd sesam og friske grøntsager. Forårsrullerne er jo bare så nemme at lave, og har du ikke prøvet det før - så kom igang
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Kyllingen kan også skiftes ud med laks, tun eller rejer. Kyllingen skæres i mindre stykker. De vietnamesiskeforårsruller kan serveres hele eller skæres ud i små hapsere, som man kan spise med pinde
Forårsruller af rispapir med kylling

Forårsruller af rispapir med kylling

Rispapir bruges i det vietnamesiske køkken til at lave forårsruller - rå. Fordelen ved disse rå forårsruller er ligeledes, at de indeholder forholdsvis få kcal pr stk - selvfølgelig afhængig af, hvad du putter i
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor og smag til med salt. Vi havde også stegt lidt kylling og skåret i strimler
Forårsruller

Forårsruller

Nej, jeg snakker om de vietnamesiskeforårsrullermed ris-papir. Jeg er blevet helt vild medforårsruller
Forårsruller hjemmelavet

Forårsruller hjemmelavet

Fordi de færdige forårsruller oftest er fyldt med noget crap, som ikke engang din hund gider spise. De værste er dem som er fyldt med hvidkål urghhhh (det var lyden af min brækrefleks)
Mit første vietnamesiske forår

Mit første vietnamesiske forår

Skal for første gang prøve at lave forårsruller. Vi skal have dem med marineret and og senere på ugen medkylling
Stegte Rispapir Ruller

Stegte Rispapir Ruller

Opskrift rispapirruller Hanoiruller vietnamesiskeforårsruller af rispapir. Det er ikke første gang jeg laver forårsruller af rispapir, men sidst var det de kolde af slagsen

Kivi Bistro

et stort fad med et udvalg af sprøde vietnamesiske klassikere. Vietnameserens fætterI februar besøgte Troels og jeg den vietnamesiske restaurant Nah Trang på Nørrebro

Tranebærsauce (cranberry sauce) opskrift

Nuoc Cham (vietnamesisk dipping sauce)Opskrift på vietnamesisk sur sød dipping sauce/sovs, Nuoc Cham, til forårsruller Denne dejlige dipping sauce bliver brugt primært

Sushi

Men skal det være frisk, så er vi stadig mere til friske eller vietnamesiskeforårsruller. Hjemmelavede tarteletter medkylling og ærter i karry