Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af rettenmed enten marineret svinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Udover svinekødet tilsættes retten også nogle hårdkogte æg, som man med fordel kan skære i mindre stykker og blande godt og grundigt med en ekstra gang karamelsauce, kød og ris eller nudler
Ret luksuriøst at have med i madpakken, ikke. Placer nudler, grøntsagsstave, bønnespirer, koriander, peanuts, you name it, på papiret (se ovenstående billede)
Mit basislager er selvfølgelig tilrettet min madlavning, som spænder ret globalt, og derfor har jeg også mange specifikke ingredienser på lager - til indisk, til thai, til vietnamesisk, til mellemøstligt, til spansk, til italiensk osv
Hovedretten var en Phở Bò, der er en traditionel vietnamesisk oksekødssuppe med brede risnudler. Deres kaffe er også værd at nævne - vietnamesisk kaffe
Com Banh Mi er ensuper hyggelige vietnamesiske restaurant i hjertet af Wan Chai. Restauranten er lille og uformel, og det er tydeligt at mærke at det er ejerne selv der står bag både kasseapparatet og komfuret