Verde opskrifter

Salsa verde med saltbagte kartofler og hakkebøf

Salsa verde med saltbagte kartofler og hakkebøf

Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr
Pozole verde de pollo

Pozole verde de pollo

Cuando el maíz esté listo agrega la salsa verde al caldo de pollo con el maíz, el pollo deshebrado y mezcla bien
Salsa verde

Salsa verde

Jeg har glædet mig som et lille barn til at give dig denne opskrift på salsa verde. Ikke fordi den er speciel i forhold til andre opskrifter på salsa verde
Salsa Verde Carnitas

Salsa Verde Carnitas

ekstra chiliAlle ingredienserne til Salsa verde blendes. Derefter kommes løg og krydderier med og når løgene er stegt bløde kommes resten af ingredienserne, inklusiv salsa verde med i gryden
Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf

Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf

Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr
Steak med mexikansk peanutsauce og salsa verde

Steak med mexikansk peanutsauce og salsa verde

D. e. n. h. r. t. s. p. i. v. l. m. d. a. g. å. f. ,. o. j. k. ø. b. u. y. æ. E. A. c. T. x. ". O. (. 4. ). S. 2. 1. M. 0. /. 5. B. 3. -. H. F. R. K. 6. 7. 8. 9. N. L. è. n l
Unghane med salsa verde

Unghane med salsa verde

Bland dem med salsa verde når de er varme. Salsa verde1 bundt bredbladet persille1 bundt dild50 gr saltede kapers1 spsk dijonsennep1 citron2 dl olivenoliesalt og peber500 gr små kartoflerSkyl persillen og tør den godt
Grøn sauce - Salsa verde

Grøn sauce - Salsa verde

Opskriften på den grønne sauce eller Carne fredda con salsa verde, som de herrer kalder det, er helt perfekt restemad
Lær at lave Salsa Verde

Lær at lave Salsa Verde

En sommerlig variant af opskriften kan være at lave en grov kartoffelmos rørt med Salsa Verde eller at blande den med nyopgravede let kogte kartofler