Spis med varmeostebrød til. 1 stor rød snackpeber i store tern300 g hokkaido i tern1 løg og 1 rødløg i store tern5 fed hvidløg med skallen påOlivenolie1 stor revet kartoffel1 liter god suppeSalt, peber og en anelse chili (chilien må du selv om, men det smager godt og varmer)
Smelt smørret i en gryde og steg løgene ved svag varme. Ostebrødene på toppen gratineres helt klassisk med enten emmentaler eller gruyere, som giver den eftertragtede nøddeagtige smag
De brunede løg tilsættes og suppen koger ved svag varme ca. Ostebrød. I hver suppeskål lægges et stykke ostebrød, som et "låg" på suppen lige før servering
Sådan genopvarmes spinat. Servér ostebrødene til suppen. Udskriv denne opskrift. Hvis man savner lidt kød til suppen, kan man lægge ½ skive lufttørret skinke under osten på brødene, inden de sættes i ovnen