Frikadeller med en frisk smag af citron og rosmarin serveret med en lækker lun kartoffelsalat. Hæld kartofler og broccoli tilbage i saucen sammen med persille og server til frikadeller
Varmkartoffelsalat – Det med mad har ligesom alt andet noget med trends og mode at gøre. Kom pølserne i rigeligt vand med lidt eddike, og lad det varme op til kogepunktet
Til gengæld er der heller ikke noget jeg elsker mere end en rigtig god hjemmelavet kartoffelsalatog så især når der serveres en omgang hjemmelavet frikadeller til
Men efter at have været i syv butikker og kigget efter de kulbriketter, som vi gerne vil bruge til vores grill (sådan nogle, der er hurtigt klar og ikke er varme i flere timer), måtte vi erkende, at det ikke var til at opdrive
Bland bacon og løg med kartoflerne, og kom den varme dressing over. Jeg må indrømme at jeg ikke er den store kartoffelspiser, men er det som kartoffelsalat så er jeg helt med på vognen
Jeg ville endelig have lavet dem i noget tomatsauce og så med blomkålsris, men da der i går var tilbud på skrabe kartofler, ja så blev det altså med kold kartoffelsalat til
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggenog på Facebook efter mit seneste indlæg
Jeg kan varmt anbefale at bruge rigtig mange hele kerner i kosten. kartoffelsalat med hele rugkerner. Frikadeller er en af de virkelig praktiske og nemme ting at komme i madpakken
Denne indebar varmt mad tirsdag og torsdag, som var hjemmelavet og utrolig lækker. Det var lige fra risengrød, til frikadeller med kartoffelsalat, pizzasnegle, pølsehorn og frikadellespandauer
– Hæld lidt efter lidt mælk i melbollen under medium varmeog konstant omrøring. Giv dem ikke for meget eller alt for høj varme, da de ikke må blive tørre