Varm kakao med chokolade og flødeskum opskrifter

Mini Pavlova med smag af chokolade

Mini Pavlova med smag af chokolade

Denne gang med lidt kakao rørt forsigtigt i dejen og senere et sigtet drys ovenpå de formede kager. Mini Pavlova serveret medflødeskum, danske jordbær, blåbær fra haven og et lille drys god mørk chokolade
Pavlova med hvid og mørk chokolade

Pavlova med hvid og mørk chokolade

det hele forsigtigt rundt indtil kakaopulveret er godt blandet med. kakaopulveretog det hakkede chokolade ud over marengsen og tilsæt
12-tals kage - med jordbærmousse og chokolade

12-tals kage - med jordbærmousse og chokolade

Rør husblas i jordbærpureen så det smelter - tjek om jordbærpureen har den rigtige temperatur med en finger på bunden af gryden, det skal være så varmt at man kun lige kan holde sin finger det i
Jordbær dessert

Jordbær dessert

Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukker i en skål. Kom din jordbærmousse i en sprøjtepose og fordel din jordbærmousse – med så lige en top som muligt – Du kan banke dem let mod bordet for at de sætter sig lidt
Kiksekage

Kiksekage

Hak nødderne lidt groft og rist dem let på en varm pande. Hæld den varme fløde over. Bland sukker ogkakao i en gryde
Lækker chokolademousse – kun tre ting!

Lækker chokolademousse – kun tre ting!

Hak chokoladen fint og smelt den – ikke for høj varme. Og nu var min mor heller ikke med, og hun er ikke så vild med ‘kold kakao’, som hun kalder det
Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas

Hvis man hælder brandvarmchokolade i sine æggeblommer, vil de klumpe og blive til røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikke bliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Banan- og chokolademoussetærte - mælkefri og glutenfri

Banan- og chokolademoussetærte - mælkefri og glutenfri

Varm en pande op, hæld kokosolie på sammen med salt og sødemiddel. Varm bananerne igennem,. Det smager ikke af så meget, og når der kommer kakao eller andet smagsgivende i, kan man slet ikke smage kikærtevandet (dette kaldes også aquafaba
Lækker chokoladekage

Lækker chokoladekage

Hak chokoladen groft, smelt smørren i en gryde og smelt herefter chokoladen i den varme smør. Si mel, kakaoog salt i en skål og bland det hele godt
Chokoladekage m. guinnessmousse.

Chokoladekage m. guinnessmousse.

Varm øl og piskefløde op og hæld det over chokoladen. kakao. Pisk resten af fløden sammen med flormelis og vaniljeessens til en blød flødeskum - du må endelig ikke piske det for meget
Glutenfri, melfri chokoladekage med ribsmousse

Glutenfri, melfri chokoladekage med ribsmousse

Måske er ribsmosen nået at køle lidt af og skal så lige varmes lidt igen inden husblassen kommes i. Til sidst byttes rundt, så ribsmosen med halvdelen af flødeskummet nu forsigtigt hældes over til flødeskummetog vendes forsigtigt rundt til alle klumper er væk
Stort fødselsdagskagebord med opskrifter og billeder

Stort fødselsdagskagebord med opskrifter og billeder

Da det jo er fødselsdag, skulle der naturligvis også serveres varmkakaomedflødeskum. Nogle blev dog tøet op over to dage, da de dagen før fødselsdagen skulle pyntes eller overtrækkes medchokolade
Fastelavnsboller

Fastelavnsboller

Lun mælken i en gryde til den er fingervarm – hverken kold eller varm når du stikker din lillefinger i den – og hæld den over i skålen