Varm en pande op, hæld kokosolie på sammen med salt og sødemiddel. Varm bananerne igennem,. kokosolie medrismel, hirsemel, loppefrøskaller, sødemiddel og salt til en
Sørg for, at isen er helt dækket, da den ellers vil smelte, når marengsenvarmes. Gryden tages af varmen, fjern vaniljestangen, og ismassen blendes kort og afkøles helt i køleskab, gerne til næste dag
Rør cremefraichen i den smeltede chokolade, og tag det fra varmen. En dacquoise er en marengslagkage, som du kan servere med en god is til eller, som den er, til kaffe eller te
Det er meget vigtigt at man tænder ovnen i god tid, så den er varm, når bjerget er "smurt op". Dæk isenmedmarengs - her er det meget vigtigt at der ikke er nogle huller
Varm citronsaften og smelt den vredne husblas heri. Selvom det ikke blev den helt store success medmarengsen, så smagte den rigtig, rigtig godt og det så flot ud med de forskellige lag af kage og is