Fyldet blev en vanillecreme ala Mette Blomsterberg, som jeg også har brugt til othellolagkage. Almindelig bradepandekage har aldrig været min ynglingsdessert, men jeg har en forkærlighed for flødekager
Samtidig er smagen dejlig sød, takket være banan og vanille, og de toppes her med en dejlig portion hjemmelavet vanillecreme, samt optøet hindbær, som giver en dejlig frisk "hindbær sauce"
Efter jeg, for en lille måned siden eksperimenterede i køkkendet med mine vanilleis-muffins, blev jeg så glad for bunden og vanillecremen som combi, at jeg videreudviklede lidt på idéen
Opskriften tillader dig at lave flere portioner, og vanillecremen (som bliver til isen) kan sagtens holdes i køleskabet, indtil første portion er frosset ned
Lav med fordel vanillecremen imens (se tip nederst på siden). En traditionel Mugcake er ret fed, og indeholder både mel, smør og sukker, men denne herlige sag er uden tilsat sukker, uden smør og uden mel (medmindre du vil have lidt bagepulver i dine kager)
Kvark er, i den seneste tid, blevet et mere og mere brugt produkt i mine opskrifter, da jeg bruger den til min sunde og proteinrige udgave af en vanillecreme, som har indgået i mange opskrifter