Ikke sådan en "sølle" kage bare med mørdej og flødeskum - næ nej - det er the full monty med mørdej, mazarinkage, chokolade, vanillecreme vendt i flødeskum og så selvfølgelig toppet med danske jordbær
Vanillecreme. Vær forsigtig, når du skal have marcipanstykket foldet rundt om lagkagen - den knækker nemt, men kan tilgengæld hurtigt lappes eller rulles ud igen, hvis nødvendigt
Om man ikke vil lave sin egen vanillecreme, kan man bruge færdiglavet kagecreme. Vanillecreme. Jeg synes nu at den kan spises til hver en tid man kan finde friske jordbær, for den ER bare en tand for lækker
Lav med fordel vanillecremen imens (se tip nederst på siden). En traditionel Mugcake er ret fed, og indeholder både mel, smør og sukker, men denne herlige sag er uden tilsat sukker, uden smør og uden mel (medmindre du vil have lidt bagepulver i dine kager)
Kvark er, i den seneste tid, blevet et mere og mere brugt produkt i mine opskrifter, da jeg bruger den til min sunde og proteinrige udgave af en vanillecreme, som har indgået i mange opskrifter
I forbindelse med denne dag, udarbejdede jeg ligeledes min version på en sund og proteinrig Vanillecreme, som efterfølgende er blevet en tro følgesvend til MANGE af mine opskrifter, og varmt kan anbefales
Fyldet kan du variere i det uendelige – flødeskum, vanillecreme, chokolademousse, frugtmousse, marmelader i alle farver, smørcremer, frisk frugt og hvad du ellers har fantasi til at komme i
Tilsæt æggene under piskning og vend melet i. Når chokoladen er stivnet fordeles vanillecremen over kagen og jordbærrene som er skåret i halve eller kvarte fordeles over cremen