Kvark er, i den seneste tid, blevet et mere og mere brugt produkt i mine opskrifter, da jeg bruger den til min sunde og proteinrige udgave af en vanillecreme, som har indgået i mange opskrifter
I modsætning til den almindelig vanillecreme, så er kagecremen ikke særlig følsom over for varme. Hvis du bruger hjemmelavet vanillesukker, så kan din creme godt blive lidt brunlig, da vanillestængerne farver
Samtidig er smagen dejlig sød, takket være banan og vanille, og de toppes her med en dejlig portion hjemmelavetvanillecreme, samt optøet hindbær, som giver en dejlig frisk "hindbær sauce"
Opskriften tillader dig at lave flere portioner, og vanillecremen (som bliver til isen) kan sagtens holdes i køleskabet, indtil første portion er frosset ned
Top med en proteinrig hjemmelavetvanillecreme. Proteinrig vanillecreme, Proteinpandekager, mandler og gojibær, frysetørret bær, varm hindbær/jordbær sovs, med sunde mandel-chia chokoladestykker i (se nedenfor)
I forbindelse med denne dag, udarbejdede jeg ligeledes min version på en sund og proteinrig Vanillecreme, som efterfølgende er blevet en tro følgesvend til MANGE af mine opskrifter, og varmt kan anbefales
Jeg har taget min proteinrige Vanillecreme og frosset ned, så du får en sund Frozen vanille yogurt. Derefter har jeg brugt samme opskrift som de øvrige is-opskrifter jeg har på bloggen, til en sund og utraditionel hjemmelavet chokolade