Vaniljeis med Nutella125 gr sukker½ dl vand6 pasteuriserede æggeblommer1 vanijestang5 dl piskefløde6 spsk Nutella8 ispinde-forme (Rice)100 gr mørk chokolade100 gr hasselnøddeflagerKog sukker og vand til det bobler, men det må ikke tage farve
Vaniljeis med rom og. Vaniljeis med rom og rosiner. rosiner. Bliver det meget bedre. Husk at lade rosinerne. trække i rommen natten over, så de rigtig smager af noget
J. e. g. h. a. r. v. æ. t. u. n. d. b. s. f. å. o. m. p. i. c. ,. l. j. k. ø. ”. H. y. S. M. O. E. 1. 2. T. A. L. I. D. V. 5. 0. /. K. ½. -. 3. B. P. F. N. Æ. 6. 4. 7. Ø. d g
Endnu engang er rabarberkompotten smagsgiver – denne gang til vaniljeis. Rabarberne vælter op af jorden og der er så mange herlige anvendelsesmuligheder – men det kræver altså sukker – synes jeg
Lad desserten køle af i 5 minutter inden den serveres sammen med en god vaniljeis. Line har godt nok allerede været der med en opskrift på vores lille kreation fra i mandags, men her kommer den lige igen