Vaniljeis med Nutella125 gr sukker½ dl vand6 pasteuriserede æggeblommer1 vanijestang5 dl piskefløde6 spsk Nutella8 ispinde-forme (Rice)100 gr mørk chokolade100 gr hasselnøddeflagerKog sukker og vand til det bobler, men det må ikke tage farve
J. e. g. h. a. r. v. æ. t. u. n. d. b. s. f. å. o. m. p. i. c. ,. l. j. k. ø. ”. H. y. S. M. O. E. 1. 2. T. A. L. I. D. V. 5. 0. /. K. ½. -. 3. B. P. F. N. Æ. 6. 4. 7. Ø. d g
Endnu engang er rabarberkompotten smagsgiver – denne gang til vaniljeis. Rabarberne vælter op af jorden og der er så mange herlige anvendelsesmuligheder – men det kræver altså sukker – synes jeg
Lad desserten køle af i 5 minutter inden den serveres sammen med en god vaniljeis. Line har godt nok allerede været der med en opskrift på vores lille kreation fra i mandags, men her kommer den lige igen
Varm massen op lige til den koger – uden at piske. Vaniljeis Hæld æggeblommerne i en skål. Anret en stor kugle vaniljeis i hvert kræmmerhus og pynt af med chokoladespåner