Vaniljeis med rom og. Vaniljeis med rom og rosiner. rosiner. Bliver det meget bedre. Husk at lade rosinerne. trække i rommen natten over, så de rigtig smager af noget
J. e. g. h. a. r. v. æ. t. u. n. d. b. s. f. å. o. m. p. i. c. ,. l. j. k. ø. ”. H. y. S. M. O. E. 1. 2. T. A. L. I. D. V. 5. 0. /. K. ½. -. 3. B. P. F. N. Æ. 6. 4. 7. Ø. d g
sukker1 spsk lys sirup3 spsk mel1 1/2 spsk piskeflødeForvarm ovnen til 200 grader. Lad desserten køle af i 5 minutter inden den serveres sammen med en god vaniljeis. 1 1/2 spsk piskefløde
kagen som en sund dessert og server den med lidt fedtfattig vaniljeis eller skyr. Kagen er helt uden tilsat sukker og endda også glutenfri, da der ikke er brugt mel i kagen men i stedet tilberedt med mandler og kokosmel
Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost. Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost