Til dessert fik vi chokoladefondantmedvaniljeis, chokoladesauce og frugt. Men så skulle vi have købt en gave til min nevø, og så fik jeg den idé at hun kunne komme med og så gå rundt og se om der var noget hun ønskede sig
Smager himmelsk lun, medvaniljeis. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmed mørk chokolade i, på toppen
Men server den med et stykke godt vaniljeis til. Én af bøgerne var med Mars, og øjnene faldt straks på opskriften på chokoladefondantmed Mars på toppen
Men det er jo en brownie, så et stykke vaniljeis vil altid gøre sig godt til. Og det var også her, at jeg fandt opskriften på brownie med hvid chokolade
Men der blev også sagt at hvis nu vi havde husket vaniljeisen så ville det havde været helt perfekt. Jeg valgte en mazarinkage med grofthakket mørk chokolade
med lidt revet mørk chokolade eller frysetørret jordbær. Af ren og skær dovenskab blev det til købeis (den fra isis) men man kan sagtens lave sin egen vaniljeis også
med hakket pistacienødder og frysetørret hindbær. De tre overordnede spillere i denne dessert er chokolade, vanilje og hindbær, og hvem pokker elsker ikke dem
vaniljeis, kan købes i specialsupermarkeder som fx. Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere medchokolade lakrids muffins og her er ingredienserne til 10 stk
Server den lun, gerne med en klat creme fraiche eller en kugle vaniljeis til ELLER iskold fra køl. Sammen med de syrligt søde rabarber og store stykker hvid (karamelliseret) chokolade, gik den rent ind hos min familie
på køkkenbordet nydes med en kugle vaniljeis til dessert. En syndig kage der med de salte peanuts, den cremedechokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Vaniljeis. Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Kagen smager fantastisk med en kop kakao/kaffe/te og lidt vaniljeis. da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
vaniljeis. Hvorom alting er, så er æblerne hermed lavet, fotograferet og spist. Så er du ikke til kage eller chokolade, så er denne dessert et godt bud, som du nemt kan servere for dine gæster – de opdager aldrig at de guffer sukkerfrit i sig