Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
korn fra ½ vaniljestang. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse
Så er du ikke til kage eller chokolade, så er denne dessert et godt bud, som du nemt kan servere for dine gæster – de opdager aldrig at de guffer sukkerfrit i sig
Pisk fløden til skum og vend kondenseret mælk, vanilje og hindbærsaft i. Puréen, som er tilbage i sigten, skal ikke bruges i kagen, men kan serveres som tilbehør
vaniljesukker. Inspirationen til peanutbutter kage med karamelglasur, er fundet på nettet (Pinterest) fra Bake or Break og karamelglasuren fra en anden kage
vaniljearoma. Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. I en blender blendes cashewnødderne, den tykke del fra kokosdåsen (gem vandet fra dåsen), vanilje, agave sirup, kokosolie og saften fra en halv lime
tilsæt æg vanilje og citronskal. 1 tsk vaniljesukker. 1 tsk vaniljesukker. Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blog og måtte bare prøve den med det sammen