vaniljesukker. Drys med melblandingen over den ubagte dej og fordel chokoladestykkerne over. Denne uges weekendkage blev en lækker og lidt anderledes kagemed peanutbutter
Imens koges hindbær, flormelis, vaniljekorn og citronsaft. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
Pisk philadelphia, creme fraiche, vanilje og sukker godt. Knus kiksene i en pose med en kagerulle. Læg husblas i blød og smelt det over vandbad med et par teskeer vand
Smager himmelsk lun, medvaniljeis. Rør mel, sukker, kakao og vanilje sammen, gerne i foodprocessor. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedejmed mørk chokolade i, på toppen
Derudover er det kun sødet med modne bananer og lidt akaciehonning, krydret med kanel og vanilje og fyldt med store stykker af mørk chokolade og grofthakkede, ristede mandler
Halver vaniljestangen, skrab kornene ud og mas det med lidt af sukkeret. Tærten består af en sprød mørdejsbund, og så er den fyldt med lækker frangipane, store stykker mørk chokolade og saftige, let syrlige brombær
Tilsæt mel, salt, kakao, vaniljesukker og bagepulver i æggeblandingen og pisk igen. Jeg kommer det i en frysepose og klipper et hul stort nok til, at heksehylstykkerne kan komme igennem
Pisk æg, sukker og vanilje luftigt og cremet i en skål – det tager et par minutter. Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandler og de store stykker af hvid chokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
Tonkabønner smager hen af vanilje, bare mere krydderede. Den kan også laves i en springform og så skæres ud eller serveres som en stor kage midt på bordet
Bundene er lagt sammen med en luftig, frisk æbleskum medvanilje og drysset med kakao på toppen. Selve kagen minder lidt om kombination mellem en god marengslagkage og en bounty de lux med twist af saftige, friske æbler… Det er faktisk ret svært at forklare – så du bliver vel nødt til bare at prøve den
Kombinationen af den svampede rabarberkagemed sødme fra marcipan og et lille snert af frisk ingefær sammen med de lidt syrlige rabarber og små vaniljeprikker passer super fint sammen