Kærnemælk og vaniljeessen blandes og hældes i sukkermassen. Her hjemme er vi rigtig glad for Red Velvet cupcakes, så da jeg skulle holde fødselsdag i søndag, fik jeg lyst til at prøve dem i en lidt anden variant - så jeg lavede Red Velvet Whoopie Pies i stedet for
Tilsæt vanilje og peanutbutter. Der er ikke blevet bagt cupcakes siden sidste uge, så i stedet for, får I opskriften på de utrolige dejlige Peanutbutter & Chocolate cookies, som jeg lavede i weekenden til mandens fødselsdag
Vi lagde ud med, at bage nogle vanilje og chokolade cupcakes og pynte dem med varianter af ganache. Efter en kort ferie har vi igen tid til, at lave lidt kager og cupcakes
Men opskriften på selve kagen er min absolutte yndlings opskrift på vaniljecupcakes. Jeg har prøvet flere forskellige opskrifter på cupcakes, men det er altid denne her jeg vender tilbage til og nu giver jeg den videre til jer
vaniljepulver eller vaniljesukker. Kokosflødeskum kan også bruges andre steder, hvor du normalt ville bruge flødeskum eller bruges som frosting på cupcakes
Mandel, rom eller vanilje esses. Vi brugte vanilje og mandel i dag. Mandel, rom eller vanilje esses. Så kom dagen endelig hvor Karoline skulle have gipsen af, og det har resulteret i en hyggedag for os 3 piger
disse her æblesnegle, og denne her Apple Pie, og en æblekage med marcipan og muffins med æbler og valnødder, og her cupcakes med æbler og karamel frosting
flormelis, vanilje og lidt mælk. Jeg har i et par år stået for kagen, og sidste år lavede jeg sådan nogle spøgelses cupcakes – jeg fik desværre ikke taget billeder af dem, men det var chokoladecupcakes som dem her også puttede jeg en slikkepind i den
Der er en rigtig god balance smagen af kaffe, den cremede baileys og sødmen fra vanilje siruppen. Kaffen er på ingen måder “overpowering” og vanilje bidrager med de underliggende noter
Kagen er bygget op af vanilje lagkagebunde (tre per etage) og skovbær mousse med hvide chokolade stykker (to lag per etage), en kombination der er rigtig lækker i sommervarmen og en af vores favoritter
250 gr friske dadler uden sten100 gr hakkede mandler50 gr hakked usaltede pistacie nødder (gem lidt til pynt)2 spsk kokos-olie2 spsk kakao1 stang vanilje 1 lille bakke hindbær1 lille bakke blåbær1 lille bakke jordbærPynt lidt mørk revet chokolade eller chokolade- gitter du selv laver, usaltede pistacie-nødder og frisk frugt efter eget valg. 1 stang vanilje