Flæk dem når de er kølet af og fyld dem med flødeskum, friske bær, syltede bær, creme eller lignende og pynt med flormelis eller smeltet chokolade store
Lad dem køle af inden du fylder dem med kagecreme (og evt marmelade), fromage, flødeskum (evt. Fortsæt med at røre indtil dejen er fast og slipper ske og gryde
Slut med et sprøjt sojaflødeskum og så er den ellers klar til servering (opskriften kan ikke gå an som sukkerfri, da flødeskummet indeholder sukkerarter)
Den variation er godt til frugtsalater, trifli, lagkager, som fyld i vandbakkelser osv. men hvis du har en opskrift hvor den ikke skal bages, så er det tit godt at tage en portion af denne kagecreme og blande med flødeskum af ½ liter fløde
Vandbakkelsermed karamel og flødeskum. Jeg har ikke rigtig kommet noget fyld i pastasalaten men det det er bare at komme de grønsager i som du har lyst til
Dette var lige et lille hurtigt indlæg, jeg har nemlig vandbakkelser der skal pyntes. Med parmesanens salte smag, ricottaens cremedefylde var denne ret som jeg elsker mine pastaretter