Min mor havde købt en ordentlig omgang Valrhona Guanaja, så det var bare at få gang i bageriet. Æggeblommer og den smeltede husblas kommes i den varme nougatmasse og der røres godt
Tilsæt kokosolie, sukker og smelt det over svag varme. Selvfølgelig skulle jeg få lyst til dem med mørk chokolade (den røde tingest), som ikke fås alle steder
Lad det smelte sammen til en ensartet masse (og skulle det skille for dig, fordi massen er for varm, når du kommer chokoladen i, så bare rør godt rundt)
Lækre konfektstykker med chokolade, kokos og karamel. Og da det er årets første, er det uden marcipan, appelsin, nougat og lignende, men til gengæld dyb karamelsmag, kokos og mørk chokolade som smager igennem her
chokoladeperler fra Valrhona. Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Varm massen op til ca. Så den hjemmelavede nutella her bør retteligt hedde hjemmelavet chokolade-nougatsmør, men pyt – for det er simpelthen en lille bid af himlen – fuld fortjent på en råkold weekendmorgen sammen med nybagte boller, og så ved du også præcist, hvad der er i Men det slutter skam ikke her, for luner du det lidt, så det atter bliver flydende, har du den lækreste chokoladesauce til pandekager med is, frisk frugt, (græsk) yoghurt, chokoladekage eller hvad du kan finde på at hælde chokoladesauce over
Smelt blandingen ved svag varme og tag gryden af varmen. Jeg er inde i en bage-kage-periode, og i weekenden skal jeg helt sikkert sætte tænderne i denne lille kage – en velkendt, intens og klæg chokoladebrownie kombineret med sød karamel og salte nødder
Smelt smør og chokolade sammen ved svag varme og stil til side. For i mit hoved skulle dagens høst blive til hvid chokolade brownie – altså blondies med ribs og rålakrids